“Ma armastan jutustada lugusid inimestest ja kaugetest paikadest. Kalevi kangelaste pildistamine on minu jaoks suur rõõm ja privileeg.”

Kaupo Kikkas, fotograaf

HÄID LUGUSID ON MEIE ÜMBER PALJU

Kaupo Kikkas on üks tuntumaid Eesti fotograafe, kes on hinnatud ka väljaspool meie riigi piire. Kaupo on portreteerinud maailmakuulsaid muusikuid Arvo Pärdist kuni Stingi ja Nicola Benedettini. Põhjus on väga lihtne: Kaupo on ka ise nooruses muusikat õppinud ja sellest on saanud armastus kogu eluks. Vabal ajal võib Kaupot kohata looduses – Eesti metsadest kuni suure Amazonaseni välja.

Minu moto on: work hard, love what you do – change the world!

Kaupo usub, et maailma muutmist saab alustada meid ümbritsevatest väikestest detailidest. Alustada võiks iseendast. Kogenud fotograafina teab Kaupo hästi, et lugude jutustamisega kaasneb alati ka vastutus. Kaupo on pildistanud Amazonase loodusrahvaid, kelle kokkupuude Lääne tsivilisatsiooniga on minimaalne. Sellises olukorras on Kaupo arvates väga oluline portreteerija vastutus, kuidas ja mil moel ta portreteeritavate ellu sekkub.

 

Viimased lood

Vaata viimaseid Kalevi lugusid