“Minu jaoks on Kalevi šokolaad kurjuse neutraliseerija ja pihitool ühes tükis.”

Juuli Lill, ooperilaulja

ELU ON LILL

Juuli Lill on kahe lapse ema ja ooperilaulja, kes on üdini positiivse ellusuhtumisega ning soovib teha seda, mis teda õnnelikuks teeb.

Juuli on terve elu olnud ümbritsetud muusika- ja teatrimaailmaga. Ta on õppinud Peterburi Konservatooriumis, Viini Muusikaülikoolis ja Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias. Viimased 10 aastat on Juuli Rahvusooper Estonia solist.

Mul on elus ainult üks eesmärk: olla päriselt ka õnnelik.

Juuli igapäevatöös on palju suhtlemist ja teinekord võib ette tulla ka keerulisi olukordi. Särtsakas ja elurõõmus naine end raskustest kõigutada ei lase, vaid mõtleb ebameeldivad asjad enda jaoks rõõmsaks. Vahel piisab Juulile vaid tükikesest šokolaadist, et maandada pinged ja olla päriselt õnnelik.

https://www.youtube.com/watch?v=SoG0zrCs_2c

LUGUDE VALMIMINE

Vaata, kuidas valmisid Kalevi lood

Viimased lood

Vaata viimaseid Kalevi lugusid