“Lastelaste arvates võiks vanaisa osata ka kommidest pudrumoosi keeta.”

Olev, nelja lapse vanaisa

MINU MINILASTEAED

Olev on pensionär ja nelja lapse vanaisa, kelle aeg kulub enamasti lastelaste kasvatamisele. Naljatledes on Olev öelnud, et tal on oma minilasteaed ja tema on selle direktor.

Vanaisa Olev arvab, et kommi peab kodus kindlasti olema. Väikesed tegelased on aga kavalad ja teevad omavahel koostööd. Üks lastest tuleb kommi küsima ja teeb näo, et läheb eemale. Samal ajal on teised valvel ja vaatavad, kus vanaisa komme hoiab. Kui Olev järgmisel päeval uuesti kommi võtma läheb, on kavalpead tasahilju kõik kommid ära söönud.

Lapsi saab kasvatada ainult isikliku eeskujuga.


Olev on seda meelt, et lapsi ei saa sõnadega petta, sest nende meeled on erksad ja nad näevad sind läbi. Ta usub, et kui täiskasvanud ise hea meelega ja innukalt ei tegutse, ei õnnestu ka lapsi tegevusse kaasata. Lastele tuleb olla ise hea eeskuju.

https://www.youtube.com/watch?v=dg4MpBcTOhU

LUGUDE VALMIMINE

Vaata, kuidas valmisid Kalevi lood

Viimased lood

Vaata viimaseid Kalevi lugusid